Stylaero.se
Appar som fler borde upptäcka

Det är svårt att prata om teknik och tekniska innovationer utan att beröra appar. I dag finns massor med olika appar för mer eller mindre alla syften och chansen är stor att det finns ett riktigt smidigt verktyg där ute som du ännu inte har upptäckt. Nedan går vi igenom några typer av appar som vi tycker att fler borde upptäcka och som vi tror kommer att underlätta för många i vardagen.

Hyra släp gratis

Om du någon gång haft problem med att flytta saker, till exempel stora soffor eller massor av kartonger när du ska byta lägenhet kommer här ett gyllene tips. Idag finns appar där du kan låna släp gratis. Det fungerar som så att släpen har reklam på sig för ett visst företag som betalar för att få sitt namn uppvisat runt om i staden. Du själv behöver inte betala någonting och kan därmed få tag på ett gratis släp i stort sett var du än är. Mycket bättre än att behöva fråga runt bland grannarna, eller hyra av någon dyr tjänst.

Se över elförbrukning

I dessa tider när elpriserna sticker iväg ordentligt och många får en månads räkning som de nästan har svårt att betala är det perfekt att ha en app som håller koll på elförbrukningen. Med hjälp av en sådan app kommer du att kunna hålla koll på hur mycket el som förbrukas och vad du kan göra för att sänka din förbrukning och spara pengar.

Det finns också speciella appar och laddstationer som du kan koppla till din elbil. Dessa ser till att ladda bilen när elpriset är som lägst och på så sätt sparar du pengar. Dessutom finns lösningar för värmen i huset som också är riktigt smarta och ser till att spara på resurser. Med hjälp av prognoser för framtiden kan dessa tjänster anpassa värmen så att det alltid är en optimal temperatur i huset och så att du förbrukar så lite energi som möjligt.

Kort sagt finns det massor med bra appar som kan hjälpa dig i vardagen och inte minst bidra till att du sparar pengar. Med hjälp av dessa tips hoppas vi att du ska kunna hitta den som gör att just din vardag blir lite enklare och kanske också lite billigare.